Guitarist Mille Bureau

Mille Bureau er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musik Konservatorium i København samt ved Escola Luthier Darts Musicals i Barcelona. Hun har desuden studeret  spansk musikhistorie, flamencologi og worldmusic på musikvidenskabeligt institut ved universitet i Granada.

Mille Bureau virker både som guitarlærer her på musikskolen samt som solist, kammermusiker og foredragsholder.

På musikskolen arbejdes der med en solid teknik, postion med instrumentet samt nodelære. Vi bevæger os ud i mange musikalske genrer: klassisk musik fra alle tidsperioder, folk, viser, sydamerikansk musik og  worldmusic. Vi snuser også til flamenco, blues, rock og improvisation samt elevens yndlings musik.

Der lægges vægt på en sjov og motiverende undervisning som leder hen på at deltage i sammenspil og diverse aktiviteter-  i og ud af huset. Der tages hensyn til de individuelle behov og undervises personligt udfra elevens interesser.

Udover det traditionelle guitarorkester kan man også spille med i Femarn Belt guitarorkester som er en fusion mellem guitarorkestrer fra de to venskabsbyer Nykøbing F og Eutin.

Læs evt. videre på www.millebureau.dk

Mille Bureau underviser i

Mille Bureau underviser i

 

klassisk guitar

Share This