Guitarlærer Fredrik Pontoppidan Darr

En af de vigtigste målsætninger i min undervisning, er at eleven kommer til at lære til guitarens grundlæggende teknikker og metoder, samt at eleven udvikler sit forhold til musik generelt. Desuden lægger jeg stor vægt på at undervisningen skal være sjov og udfordrende. Jeg håber at kunne motivere og inspirere mine elever i en sådan grad, at de slet ikke kan lade være med at øve sig.

I timerne spiller vi mange slags musik, ny som gammel. Jeg introducerer eleverne til et grundlæggende guitarforløb der på sigt vil gøre eleverne i stand til at spille netop den musik som de har mest lyst til, og har evner for.

 Jeg underviser efter noder, akkorder og gehør, med udgangspunkt i klassisk guitarteknik, det vil sige fingerspil.   

Jeg holder utroligt meget af at undervise, og jeg syns det er spændende hver gang jeg starter med en ny elev. Dette er uanset om ambitionsniveauet er til 5 akkorder eller om man ender op med at ville gøre musikken til sin levevej.

Jeg har studeret klassisk guitar på musikkonservatoriet i københavn fra 2006-2013 hos Jesper Sivebæk. Undervejs er jeg blevet undervist af nogle af verdens bedste guitarister og pædagoger, f.eks. Alvaro Pierri, Timo Korhonen, Ricardo Gallén, og Raphaella Smits

Guitarlærer Fredrik Pontoppidan Darr

Guitarlærer Fredrik Pontoppidan Darr

Share This