Tromme & sammenspilslærer Danni Holm Jensen

Jeg er født i 1979 og opvokset i Nykøbing F.  Jeg har selv været elev på musikskolen. Derefter flyttede jeg til København og blev uddannet (Cand. musicae) på “Det Rytmiske Musikkonservatorium”. 

Musikolen har været en kæmpe gave til min opvækst i Nykøbing F., så derfor er det mig en stor fornøjelse at kunne få lov til at give tilbage til et sted, der har givet mig så meget.

Ved siden af min stilling som musikskolelærer, er jeg meget aktiv som udøvende musiker. Jeg spiller og har kendskab til mange genrer og stilarter bl.a: jazz, bigband, rock, pop og til dels også klassisk slagtøj.

I min undervisning tilbyder jeg eleven af få et godt kendskab til, hvad det vil sige at spille trommesæt. Er eleven allerede øvet, tilbyder jeg også vidergående og mere avanceret undervisning.  

Er man nybegynder sigter jeg først og fremmest på at give eleven færdigheder, så denne hurtigst muligt kan indgå i sammespil enten på musikskolen eller udenfor, da jeg mener sammenspil er essentielt for elevens udvikling og er med til fastholde interessen for instrumentet.   

Udover dette giver jeg også alle elever mulighed for at deltage i skolens trommesammenspilsorkester “Drumline”, netop for at styrke sammenspilsevner, socialt samvær og disciplin som orkestermusiker. 

“Drumline” 

– er et orkester bestående kun af trommer a la dem man finder i et marchorkester.

Dog spiller orkesteret ikke marchmusik, men friske nutidige, funky rytmer og grooves. 

Danni Holm Jensen underviser i

Danni Holm Jensen underviser i

Trommesæt og rytmisk sammenspil

Share This