Lær at spille Marimba – Percussion/Slagtøj

Hovedvægten i undervisningen er lagt på de mest almindelige slagtøjs-instrumenter, så som marimba (en stor xylofon af træ), pauker og lilletromme. Marimbaen er et melodiinstrument, som er nemt at gå til. Den kan bruges i stort set alle sammenhænge, lige fra pop til klassisk musik. Da marimbaen er et fantastisk godt sammenspilsinstrument, arbejdes der målrettet hen imod optagelse i et af musikskolens marimbaorkestre. I undervisningen inddrager vi både gehørspil og noder.

Man spiller på marimbaen med 2, 3 eller 4 køller. Noget af det vigtige – og sjove – ved slagtøj er at man kan mange forskellige ting. Og du kan med tiden vælge at specialisere dig i det du synes er sjovest.

Sammenspil

Når du spiller slagtøj, er der store muligheder for at deltage i musikskolens forskellige sammenspilsgrupper og orkestre. Ganske vist er der normalt kun brug for én trommeslager og måske en percussionist i et band, men hvis du spiller alle de andre slagtøjsinstrumenter, er der mulighed for plads i både marimbaorkestrene, symfoniorkestre og musikskolens øvrige bands.

Underviser
Undervisningssted

 

Skolegade 3

4800 Nykøbing F

Priser

Læs mere om betaling og priser her

Har du et spørgsmål?

6 + 2 =

Share This