Instrumentalundervisning

Her kan du se hvilke instrumenter musikskolen tilbyder undervisning i, og hvilke lærere som underviser.

God fornøjelse!

Hvor gammel skal man være for at modtage undervisning i de forskellige instrumenter? Læs mere her

Igennem en periode på flere år, havde musikskolen indtil 2011 kun begrænset mulighed for at optage alle de nye elever som ønskede at gå til instrumentalundervisning.

Ved en forbedret undervisningsstruktur siden foråret 2011, har vi ikke alene kunne imødekomme mange af disse nye elevers ønsker, men vi har også givet mange af vores nuværende instrumentalelever mere undervisning, for de samme penge, og derved forbedret undervisningen markant.

Dette gøres ved at etablere så meget holdundervisning som muligt. Modellen er ganske enkel den at 3 elever til sammen modtager minimum 45 minutter undervisning ugentlig. Ikke alene får hver elev mere tid bag instrumentet, men de bliver også en del af et musikalsk fællesskab sammen med deres kammerater. En særdeles central værdi hos de unge, for hvem det faglige indhold ikke altid er nok alene. Det skal nemlig også være sjovt at gå til musik, og børn og unge vil gerne dyrke deres fritidsaktiviteter sammen med andre.

Vi ser derfor frem til at kunne byde dig velkommen i musikskolen.

Fælles for alle instrumenter gælder det at du kan leje de fleste igennem musikskolen, men hvis du gerne vil købe dit eget instrument, anbefaler vi at du taler med din lærer først. Din lærer vil kunne rådgive dig i forhold til de mange tilbud som findes på markedet.

 

Share This