• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Steinway klaverfestival 2016 – lokal festival i Nykøbing F.

27. februar 2016

Gratis

Den Danske Steinway Piano Festival afholdes lørdag den 16. april 2016 i Musikhuset i Aarhus. Deltagerne udtages på lokale festivaler rundt om i landet, og i den forbindelse inviterer Guldborgsund Musikskole til

Steinway KlaverFestival lørdag d. 27. februar kl. 10-17

Deltagere er klaverspillere, der ikke er fyldt 18 år den 1. januar 2016. Alderen beregnes pr. 1/1 2016.

Elever indstilles i 3 aldersgrupper: Repertoire skal holdes inden for maks. minuttal:

A: op til 11 år       (maks. 5 minutter)

B: 12 – 14 år       (maks. 7 minutter)

C: 15 – 17 år       (maks. 8 minutter)

OBS: Repertoiret skal omfatte mindst et værk komponeret efter 1960. Repertoiret spilles udenad.

Der uddeles 1., 2. og 3. pris i hver aldersgruppe. Én fra hver gruppe indstilles til at deltage i finalen i Musikhuset i Aarhus. Hvis der derudover er elever, som dommerne finder særligt egnet, kan de indstilles i prioriteret rækkefølge på en venteliste. Steinway Piano Festivalen vil derefter prøve at få så mange med som det er praktisk muligt. Dommerne kan dispensere ved uddeling af præmier og eksempelvis uddele to 2.-præmier og ingen 3.-præmie i samme gruppe.

En deltager kan ønske at spille uden at tage del i dagens konkurrence og uden at kunne blive udtaget til finalen i Aarhus. Dette meddeles kontaktpersonen ved tilmelding.

Tilmelding sendes pr. mail til:

Kontaktperson Lise Andersen

E-mail: liseapianist@gmail.com