Tag med os til Guldborgsund og find din indre ro” lyder det i vores helt nye sang og musikvideo om vores Guldborgsund.
De medvirkende får et kæmpe like herfra. Det er mere end 250 megaseje elever fra Sophieskolen, en læge, en fisker, en smed, en billedkunstner, en politibetjent, en borgmester og mange flere, der slår rytmen an sammen med vores superdygtige musikskoleelever, sangerinde Iben Romme og musikskolens voksne fra Fehmernbelt Percussion.

Guldborgsund Musikskole og Guldborgsund Kommune har sammen har lavet musikvideoen.
Og det har været ret fantastisk, fortæller vores musikskoleleder, Allan Gardersøe:
”Vores musikskoleelever er vant til at fordybe sig i timevis, men vi har virkelig udfordret dem her. Der er blandt andet et medley, hvor de medvirker alene. Det skulle være helt perfekt, så var der blot én, der spillede forkert, så skulle det tages om.”

Og så kan du jo også selv lige teste, om du kan følge rytmen …