Rytmiklærer Malene Griffiths

“Har du Marius med, Musik-Malene?” Dét hører jeg ofte fra de mindre børn, når de én gang har hilst på min lilla frugtspisende fugl. Han bor i den lyserøde kuffert sammen med hunden Fido, pindsvin Prikke, min fløjte, tørklæder, rasle-æg, rim-og-remser og mange andre spændende ting. Ofte er guitaren og nogle gange også harmonikaen med.

Jeg bor i Vordingborg med mine dejlige unger, som (selvfølgelig:) også spiller musik.

Jeg er uddannet pædagog og har i 11 spændende år arbejdet på Marjatta hjemmet med udviklingshæmmede børn og voksne – og selvfølgelig spillet en masse musik med dem.

En dag slog det, som lynet, ned i mig, at det selvfølgelig var rytmiklærer, jeg skulle være. Det startede som et vikariat på Vordingborg musikskolen ved siden af mit job som pædagog på “Marjatta”.
Efter et par år og en del kurser, blev jeg tilbudt en fast stilling på Guldborgsund musikskole. Her har jeg i snart mange år haft den fornøjelse at undervise på musikværkstedet, musikkarrusellen, på forældre-barn hold samt om formiddagen i vuggestuer, børnehaver og dagplejer.

Det er også på Guldborgsund musikskole at jeg fik navnet “Musik-Malene”. Så hvis nogen spørger, hedder jeg altså Musik til fornavn. Hvem kan også udtale “Griffiths” 🙂

Malene Griffiths underviser i

Malene Griffiths underviser i

rytmik, musikværksted, musikkarrusel og guitar.

Share This