Spil dansk ugen har siden 2001 udviklet sig til Danmarks største musikbegivenhed, og formålet er at sætte fokus på dansk musikkultur. Derfor bliver der landet over spillet musik på skoler, biblioteker, kirker og kulturhuse.

Guldborgsund Musikskole medvirker her ved to offentlige arrangementer: den 29 oktober kl 16.30 på Hovedbiblioteket i Nykøbing F samt på Guldborgsund Musikskole den 31 oktober kl 15. Ved begge arrangementer er der gratis entre.

Arrangementerne er under ledelse af Mille Bureau og vil præsentere guitarelever i samarbejde med sang, fløjte, violin og percussion elever. Der bliver opført en bred vifte af dansk musik fra klassisk til viser, folke musik fra Ålholm samlingen fundet i Nysted, pop, jazz og rock.

Af de sympatiske og dygtige guitar elever fra Guldborgsund ses på billedet fra venstre:

Oliver, Helena, Olivia, Aisha, Liva og Caroline. Bagerste række: Andreas og David.

3 masterclasses til 2 af vores talenter …
Som et led i ‘Spil dansk’ ugen og ‘Vi booster talentet’ projektet, vil 50 talentfulde unge fra hele landet over fire dage i efteråret 2015, mødes med professionelle  undervisere fra DPA Danske Populær Autorer og Dansk Komponistforening.

To af vores dygtige elever – Katja Olsen og Jamie Dieu som begge går på Musikskolens rytmiske MGK linje, er blevet udtaget til at deltage i tre masterclasses på hhv. Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, Syddansk Musikkonservatorium i Odense og Rytmisk Musikkonservatorium i København.