Musik og rytmik i indskolingen

Musikskolen har følgende tilbud til børn i indskolingen:

• Musikværksted 0. til 2. Klasse
  • Musikkarrusel 3. klasse

Musikværksted 0. til 2. Klasse

Musikværkstedet er på 8-12 elever og sæsonlængden er 36 uger. Det kan bestå af sang, dans, bevægelse og begynderspil på rytmeinstrumenter, xylofoner og lettere melodiinstrumenter.

Når læreren tilrettelægger indholdet af undervisningen, tages der både hensyn til holdstørrelsen samt børnenes forudsætninger. Undervisningen foregår ude på skolerne i musiklokalet og inden for SFO tid.

Tilmeldte elever vil i løbet af sommeren modtage et brev med nærmere info.
(Da musikskolen låner lokaler ude på skolerne, kan vi ikke oplyse om ugedag og tidspunkt, før skolerne har deres skemaer på plads)

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte musikskolens kontor
eller Stine Kitt Jørgensen på tlf.  26 11 82 95
eller Janne Høyem på tlf. 28 40 81 42

OBS! Går eleven til instrumentalundervisning på musikskolen er musikværksted gratis.

Musikkarrusel 3. klasse

Musikkarrusellen er et tilbud for elever i 3. klasse. I løbet af sæsonen bliver eleverne introduceret for guitar, blokfløjte, keyboard og slagtøj.

Undervisningen forgår i hold á 4 elever og varer 45 min. Timen er delt op i instrumentalundervisning og sammenspil. Sidstnævnte med 4 andre karruselelever.

Instrumentet lånes med hjem i en periode på 9-10 uger, hvorefter der skiftes til et nyt. Det forventes at eleven øver sig derhjemme!

Musikskolen vil forsøge, at oprette hold på de skoler, hvor der er nok tilmeldte. Sæsonen varer 38 uger.

Tilmeldte elever vil i løbet af sommeren modtage et brev med nærmere info. Da musikskolen låner lokaler ude på skolerne, kan vi ikke oplyse om ugedag og tidspunkt, før skolerne har deres skemaer på plads.

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte musikskolens kontor.

Stine Kitt Jørgensen
Janne Høyem

Undervisningssted

Læs mere om betaling og priser her