Kære alle

Som I kan se har Musikskolen fået ny hjemmeside, og i den forbindelse kan man nu også læse lederens blog. Mange vil nok mene at de læser så mange forskellige blogs i forvejen, at de ikke orker flere. Og man kan med rette stille sig selv spørgsmålet, om det nu også er nødvendigt at lederen af musikskolen har en blog? Men det tror jeg. Jeg ved at vi på musikskolen er så fokuserede på at kunne tilbyde Jeres børn den bedste undervisning, og oprette de bedste hold, og at vi i den forbindelse gør os en masse tanker og overvejelser som desværre mange ikke kender til. Mange af disse tanker vil jeg gerne præsentere her på bloggen.

Allan-Gardersoe-II-320px-2015Ydermere er det er mit store ønske at alle der bruger siden, vil udvikle et større ejerskab af musikskolen, og opleve den som elevernes musikskole, mere end den er lærernes og min. Det er derfor helt naturligt at vi deler ud af vores viden omkring musikundervisning, øvning, udvikling og dannelse, og at vi herigennem inspirerer til samskabelse og åben dialog om hvorledes vi hele tiden kan blive bedre. Bedre til gavn og glæde for alle jeres børn som kommer her i det daglige.

Derfor er I alle altid meget velkomne til at komme med input og idéer. Vi er kun en e-mail væk.

Allan Gardersøe, Leder af Musikskolen