Er du mellem 14 og 25 år og ønsker at fordybe dig i musik? Så er det nu du skal vælge MGK – Tilmeldingen til næste års hold gør du her !!!
Drømmer du om at studere på et musikkonservatorium, leve som professionel musiker, eller måske bare om at blive rigtig god til at spille musik?

MGK forbereder dig gennem et 3 årigt forløb til optagelsesprøven ved musikkonservatorierne og giver dig mulighed for at udvikle dine musikalske evner gennem et intensivt musikalsk undervisningsforløb.

Med et ugentligt undervisningsskema på op til 10 timer plus kursusweekender, koncerter, turnéer, studieindspilninger, jamsessions og workshops.

Du kan vælge mellem

• Klassisk Linje og
  • Rytmisk Linje

Der er 110 elevpladser på MGK Sjælland og hvert år optager vi omkring 40 nye elever.
Ved skemalægningen tages hensyn til anden skolegang. Du kan finde yderligere information samt video og lydoptagelser fra koncerter med elever fra MGK Sjælland på mgksjaelland.dk

Informationmøde  om optagelsesprøver og MGK kurset afholdes 12 januar på musikskolen.